Petri Pohjola
11-60

Marko Rautiainen


Pyramidi 1. semifinaali
Petri Pohjola HyvBK - Marko Rautiainen Play
Ottelu päättyi: 5 - 1 (8-0, 2-8, 8-5, 8-3, 8-7, 8-7)

1. erä
Rautiainen aloitti. Alussa muutama safety ja Pohjolan johtaessa palloissa 1-0 hän tekee 7 pallon sarjan ja vie ensimmäisen erän puhtaasti ja tarkasti 8-0.

2. erä
Petriltä aloitus ohi ja sama tarkka peli jatkui edelleen. Rautiainen vie erän lopulta 2-8.

3. erä
Rautiaiselta menee "varapallo" aloituksesta ja pääsi alussa johtoon. Erässä oli todella paljon hyökkäyksiä molemmilta. Pete vei erän 8-5.

4. erä
Pohjola aloitus ohi ja Rautiainen iskee muutaman lyöntivuoron ja safetyn jälkeen itsensä jo 0-3 palloissa johtoon. Pohjola kuitenkin voittaa erän kahdeksan pallon sarjalla 8-3.

5. erä
Rautiainen tekee aloituksen, mutta epäonnistuu käsipallossa. Virheitä tulee erän alussa ja palloja tehdään yksitellen ja aina 4-4 tilanteeseen asti. Rautiainen pääsee jo 7-6 johtoon, mutta ei onnistui viemään erää vaan Pete nappaa neljännen erä voiton ja palloin 8-7.

6. erä
Pohjola aloittaa ohi ja muutaman lyöntivuoron jälkene Rautiainen rokottaa Peten ohilyödystä käsipallosta viiden sarjalla ja menee erässä jo 1-6 palloissa johtoon. Rautiainen kasvatti nappaamalla vielä johdon lukemiin 1-7. Pohjola ei kuitenkaan luovuta ja nousee väkisin takaa ohi palloin 8-7 ja vie koko ottelun 5-1.

Santeri Saarinen (edited by Joni Ahola)
Takaisin tuloksiin