Markku Koponen
60-26

Tuomas Komi


Pyramidi 2. semifinaali
Markku Koponen HSK - Tuomas Komi EBK 5 - 2 (8-5, 8-7, 8-7, 3-8, 8-0, 7-8, 8-3)

1. erä
Koponen voitti teikkauksen, mutta aloituslyönti menee karkeasti ohi. Komi iskee heti kolme loistavaa palloa. Koponen nousee erässä kuitenkin 0-4 tappioasemasta 8-5 voittoon.

2. erä
Komi aloittaa hoikkana ohi, mutta ei jää aloituksen jälkeen paikkaa Koposelle. Hän iskee kuitenkin myöhemmin kaksi kohdepalloa ja vähän sen jälkeen upean luikan ja siirtyi jo 4-0 palloissa johtoon. Komi saa hienon 2-4 kavennuksen kahdella hienolla kohdepallolla ja heti perään tasoittaa pelin 4-4:ään. Pallot vallissa ja peli muuttuu tarkaksi. Tilanteessa 5-5 Komi tekee sekä kohdepallon että luikan säkkiin ja nousee 5-7 johtoon, mutta ei jatkopaikkaa. Maltillinen seifti siitä. Make nousee kuitenkin taisteluiden jälkeen ohi vielä ja vie erän 8-7.

3. erä
Komi tekee Koposen tyhjän aloituksen jälkeen kaksi palloa, mutta Koponen vastaa tähän neljän sarjalla. Komi pelaa kuitenkin itsensä vielä 5-5 tasoihin asti ja menee 5-6 johtoonkin. Mutta jälleen Koponen pystyy viemään erän, kun hän tekee upean luikan ja tasoittaa pallot 7-7 ja nappaa vielä viimeisenkin 8-7.

Tauko

4. erä
Komi lyö aloituksen ohi ja pakka hajoaa paljon. Ei kuitenkaan tule heti sakkoa ja peli kun on 3-5 Komille niin Koponen tekee virheen ja Komi kaventaa erän 3-8 palloin pelin tilanteeseen 1-3.

5. erä
Koponen tekee aloutksen, mutta ei käsipalloa. Pitkän aikaa seiftaillaan ja Koponen karkaa 5-0 karkuteille ja lopulta vie erän selkeästi 8-0 ja erän päähän finaalista.

6. erä
Komi aloittaa, niukasti väärin. Tiukka erä etenee tasoissa aina loppuun asti ja Komi pystyy viemään erän 7-8.

7. erä
Koponen aloittaa ohi ja jälleen erä menee tarkaksi pelaamiseksi. Komi ei kuitenkaan pysty enää vastaamaan Koposelle ja Make viekin erän 8-3 ja koko ottelun 5-2.

Santeri Saarinen (edited by Joni Ahola)
Takaisin tuloksiin