Kimmo Lång
33-60

Robin Hull


Snooker finaali
Robin Hull - Kimmo Lång 5 - 0

Yksipuolista Hull`n näytöstä. Robin Hull teki vakuuttavaa jälkeä snookerin finaalissa voittamalla Kimmo Långin puhtaasti 5-0. Ensimmäisen erän Hull voitti tekemällä hienon 75 pisteen breikin. Lähes samanlaiset pisteputket tulivat kolmanteen erään (55) ja viidenteen (73). Ottelu kulki hyvin suoraviivaisesti Hull`n komennossa ja hänen pussituksensa on hyvin varmaa kun hän pääsee pallojen päälle. Kimmo Lång oli vielä alkuvaiheessa hyvin mukana, mutta loppua kohden Hull`n ylivoima tuli selkeästi esille.
- Tässä nyt etsitään vielä kisavirettä, vähän epätasaisuutta otteissa vielä on mutta kunto alkaa olla pian kohdallaan hyvän treenijakson ansiosta, Hull kommentoi tuoreeltaan ottelun jälkeen. SM-finaali on tärkeä paikka ja kun kisapelaamista on aika vähän niin se on vielä vähän hakemista. Tästä voi antaa itselle tyydyttävän keskiarvon, mutta pitää muistaa että kriteerit on pidettävä korkealla jotta pärjää maailmalla.

- Karhun kanssa oli nautittavaa pelata semifinaalia. Mika pelasi hyvin ja olin välillä ongelmissa. Sellaista peliä on mukava pelata.

- EM kisat odottaa heti ensi viikolla ja sitä varten tämä oli erinomaista valmistautumista. SM titteli on aina hieno juttu.
Takaisin tuloksiin