Ahola Jarno
23-60

Tarvainen Jukka


Ensimmäisessä semifinaalissa vastakkain pelasivat Espoon Jarno Ahola ja Keravan Jukka Tarvainen. Peli käynnistyi molemmilta hiukan varovaisesti, mutta TArvainen sai pelinsä käyntiin tekemällä tasaiseen tahtiin yhden karan vuoroja. 20 lyöntivuoron ollessa käynnissä, tuli pieni tekninen huoltotauko. Peli oli tässä kohtaa tiukassa 8-7 tilanteessa Tarvaisen hyväksi. Tauon aikana Ahola sai itsensä kasaan ja aloitti tasaisen karojen puskemisen. Tässä kohtaa Tarvainen puolestaan hiukan hyytyi, mutta pääsi taas pelin loppupuolella hyvin mukaan tehden tasaisesti yhtä karaa lyöntivuoroa kohti.

Ahola pääsi hyvän pelivireensä ansiosta aina 23:een karaan, mutta pari viimeistä osumaa antoi odottaa itseään. Tarvainen jatkoi hyvää työskentelyään ja sai kirittyä itsensä tilanteeseen 23-18, kunnes Ahola sai rutistettua ensin yhden karan ja samaan sarjaan viimeisen, voittaen pelin 25-18.

Suurempia sarjoja pelissä ei nähty, pisimmän sarjan 3, teki Ahola. Lyöntivuoroja kertyi kaikkiaan tasan 64, mikä tekee Aholan keskiarvoksi 0,39 ja Tarvaisen 0,28. Espoon Jarno Ahola siis finaaliin tästä semifinaalista.

Jarno Ahola kommentoi peliä näin:

- Oli hyvä ja kiva pelata. Vähän tuntui että pöytä on leveä ja erilainen kuin mitä aikaisemmin, mutta kyllä siihen pian tottui. Alku tosiaan vähän hankalaa, mutta sitten pääsin kymmenkunta pistettä edelle karkuun. Viimeiset pisteet oli tiukassa, mutta tulihan ne sieltä. Finaaliin hyvällä mielellä, nyt syömään ja rauhoittumaan.
Takaisin tuloksiin