Hannula Sami
60-50

Hannula Toni


Toisessa semifinaalissa vastakkain mestaruutta puolustava Sami Hannula ja karan lajipäällikkö, Toni Hannula, molemmat Turusta. Sami aloitti hyvin tekemällä heti alkuun 1+2 karaa, Tonin aloitellessa harkitummin ja miettiessä lyöntiä viimeisille sekunneille asti. Molemmat pääsivät kuitenkin kiinni peliin lähes samalla hetkellä Samin tehdessä ensin neljän karan sarjan, Tonin seuratessa seuraavalla lyöntivuorolla perässä. Tässä kohtaa tilanne 8-9 Tonille. Tunnelma tiivistyi yleisössä asti poikien tehdessä vuoronperään 2-3 karan sarjoja pitäen tilanteen koko ajan tasaisena.

Tilanteen ollessa 16-16 vauhti hiukan hidastui. Karoja tuli kuitenkin edelleen tasaisesti molemmille, kunnes tilanteesta 21-21 Sami kuroi hiukan kaulaa ja oli jo 24 karassa, lyöden viimeisen ohi ja tarjoten näin Tonille tilaisuuden ottaa tilanne kiinni. Toni löi tästä kuitenkin hiuksenhienosti ohi, eikä Samikaan saanut seuraavalla vuorollaan puuttuvaa karaa aikaiseksi. Tästä alkoi jo hiukan hermostunut vaihe peliä Tonilta puuttuen 4 karaa ja Samilta 1.

31. lyöntivuorolla Sami sai puhtaalla tuurilla puuttuvan karan ja oli täten vahva voittajaehdokas. Semifinaalissa on kuitenkin tasoittava lyöntivuoro ja pallot asetettiin Tonille aloituspisteilleen. Toni sai tästä tehtyä yhden, mutta keppi kiksasi seuraavalla lyönnillä ja näin Sami Hannula puolustaa viime vuotista mestaruuttaan Espoon Jarno Aholaa vastaan.

Sami Hannula kommentoi ottelua näin:

- Molemmilta oli hyvää peliä, keskiarvo oli hyvä ja se olisi voinut olla jopa parempikin koska alku meni molemmilta niin hyvin. Kehitystä on tapahtunut ja varmaan suuresti kevään joukkue MM kisan osallistuminen on siihen paljon vaikuttanut. Mun mielestä lyöntivalikoima on laajentunut ja monipuolistunut, osataan lyödä useampia erilaisia lyöntejä erilaisiin tarkoituksiin. Finaalia kohti vain oman pelin kautta ja hyvillä mielin.
Takaisin tuloksiin