Manninen Jori
57-60

Pesola Kristian


1 erä 
Kikke aloittaa. Alussa hieman hermoilua molemmilta. Jori vei erän yhden kuuden pallon sarjan turvin. 

2. erä 
Jori aloitus pussiin. Pallot eivät kovin hajoa ja molemmat yrittää vaikeita palloja ilman pidempiä sarjoja. Erä jälleen Jorille. 

3 erä 
Hieman hermostunut peli jatkuu, Kiken sarja katkeaa virheeseen, kun pallo lentää pöydältä. Jori rokottaa tästä neljän pallon verran. Kikke samoin neljä hyvää säkitystä. Tiukan erän vei jälleen Manninen 8-6. 

4 erä 
Tässä erässä tehtiin palloja vuorotellen ja edelleen hieman hermoillen... Lopussa Kikke teki muutaman hienon pallon ja erä voitto hänelle. 

5 erä 
Kikke aloitti pussittamalla pallon, seuraava ohi ja pallot hyvin levällään. Jori teki kolme ja seuraava helpohko ohi. Ohilyöntejä molemmilta, taitaa talolle kasattu pöytä olla melko tiukka... Loppuun Jorilta muutama hyvä säkitys ja 4. erävoitto. 

6. erä 
Tähän erään nähtiin päivän ensimmäinen kasin sarja Pesolalta. Tiukassa paikassa hienoa peliä. 

7. erä 
Peli tuntuu rentoutuvan loppua kohti ja nopeasti Jori meni 7-3 johtoon. Yhtään luikkapalloa ei olla tehty moneen erään vaan suoria säkityksiä. Lopulta Jorille jää paikka ja tällä pussituksella varmistuu paikka illan finaaliin.

Jori Manninen jatkaa upeasti matkaa uransa ensimmäiseen SM-finaaliin.

Jori Manninen:
- Pelaaminen tuntu ihan hyvältä vaikka olikin vähän jännitystä alkuun. Neljäs erä oli multa huono erä, mutta onneksi se jäi siihen. Kohdepallojen pussitus onnistui hyvin, mutta vaan muutama luikka. Aina lähden peliä voittamaan ja nyt peli meni hyvin. Ollaan Pesolan kanssa samantyylisiä pelaajia, joten oli kiva pelata. Pelaan aina palloa, en vastustajaa vastaan, sillä samat pallot ne on kaikissa peleissä. Toivottavasti tulee hyvätasoinen finaali, odotan sitä todella innoissani, että pääsen taas pelaamaan, saa nähdä miten siinä käy.
 

Kristian Pesolalle jo kauden kolmas SM-pronssi.
Takaisin tuloksiin