Matikainen Casper
60-54

Oksala Nooa


Casper Matikainen aloitti vakuuttavasti 1-0. Nooalla oli toisessa erässä hyvä paikka tasoittaa ottelu, mutta seiskan pussituksen jälkeen kasin päälleveto meni pitkäksi ja sen vuoksi erä kääntyikin Casperille. 2-0. Cappe aloitti kolmen pallon pussituksella kolmannen erän ja hyvin jäi pallot teolle - aloituspartti, 3-0. Nooa ei saa seuraavassa kahdessa erässä paljon lyöntiaikaa ja Cappe menee jo 5-0 johtoon. Nooan aloitus kuudennessa erässä antoi hyvän paikan aloituspartille. Ei kuitenkaan onnistu ja Cappe pelaa hurmiossa epäonnistumatta palloakaan, 6-0. Cappe saa aloituksesta pallon säkkiin, mutta ykkösen krossi keskelle menee ohi. Nooa saa kakkosen, mutta sitten peli menee seiftaamiseksi. Cappe saa paikan voittaa toisenkin ottelun nollilla, mutta vitonen epäonnistuu ja Nooa saa 1-6 kavennuksen. Kahdeksannen erän seiftitaistelut päättyvät lopulta Nooan kolmosen ja oman pussitukseen. Cappe sai tästä käsipallolla hyvän paikan ratkaista ottelu. Tätä Espoon nuori hurrikaani ei jätä käyttämättä vaan 7-1 voitolla Suomenmestariksi 

Casper "Cappe" Matikainen, voittanut nyt kahdesti peräkkäin saman vuoden aikana sekä 8-, 10- että 9-pallon junioreiden Suomenmestaruudet. Tämän kertaiset voitot 7-0 ja 7-1 kuvastaa nuoren Espoon Biljardikerhon ruiskun ylivoimaa juniorisarjoissa.

Casper Matikainen
Peli meni hyvin 6-0 saakka, sitten iski vähän väsymys ja tuli helppoja virheitä. Sain ne vielä anteeksi ja uusia mahdollisuuksia ja niiden turvin vein lopulta ottelun. Kokonaisuutena meni tosi hyvin. Olen treenannut viime aikoina paljon, enimmäkseen mieluummin pelaan peliä muiden kanssa, mutta myös vähän yksintreeniä. Tykkään pelata paljon ja siitä kun huomaa kehittyvänsä. Ensi kuussa on Saksan Euro tour kilpailu ja sen jälkeen heinäkuussa junnujen EM kisat, joista mitali on tavoitteena.

 

 
Takaisin tuloksiin