Matikkala Akseli
57-60
8-2, 8-7, 8-0, 8-2, 4-8, 8-7

Räisänen Tero


1. semifinaali

Erä 1.
Tero voittaa teikkauksen, aloitus ohi. Aku rokottaa 4palloa. Molemilla paikkoja ja Aku kuittaa palloin 8-2.
Jännitystä aistittavissa.

Erä 2.
Toinen erä alkaa tarkalla seiftipelaamisella. Tero pääsee ensiksi paikoille, josta kuitenkin vain 2palloa, jonka jälkeen Aku kuittaa 4palloa. Erä jatkuu tiukkana ja tarkkana. Hieman rikkonaisen vaiheen jälkeen Aku missaa helpohkon parttipallon, josta jää paikka Terolle. Tero kuittaa, pallot 7-7 ja seifti. Seifti taistelun jälkeen Aku lyö pitkän kohdepallon pussiin ja vie erän 8-7.

Timeout (Räisänen)

Erä 3.
Rikkonainen erän alku, jonka jälkeen Aku pääsee paikoille ja tekee hienon 5pallon sarjan. Tilanteeksi näin ollen 7-0 Akulle. Aku kuittaa erän nimiinsä 8-0.


Erä 4.
Aku jatkaa varmoja otteitaan, aloitus pussiin. Isompi sarja kuivuu kuitenkin kokoon ja Akulle 4palloa. Tero kuittaa paikasta 2palloa. Aku poimii alla olevat pallot ja hoitaa erän 8-2 nimiinsä.

Erä 5.
Tarkkaa tekemistä, alkupallotelun jälkeen Tero johtaa 4-1. Aku pääsee paikoille tekee 2palloa, josta kuitenkin jää Terolle pallo reikään, tilanne 5-4 terolle. Tero tulittaa erän nimiinsä 8-4.

Erä 6.
Aku ei edellisen erän tappiosta hätkähdy vaan painaa aloituksen pusiin, tämän jälkeen kuitenkin ohilyönti.Erän tilanne Akulle 4-2 muutaman todella näyttävän pallon jälkeen. Tarkan vaiheen jälkeen Tero pääsee tyylittelemään 7-5 johtoon itsensä ja seiftaa. Aku pääsee koittamaan ja tekee kaksi hienoa palloa tilanne 7-7, tästä jatkona hieno luikka pusiin ja Akulle 8-7.
Viime vuoden suomenmestari Aku Matikkala oli tänään valmiimpi alusta alkaen ja kuittaa ottelun nimiinsä 5-1.

Akseli Matikkala: Vähän jänskätti pelata taas täällä, sen takia peli oli vähän rikkinäistä mutta lopulta ihan hyvä lopputulos. Uuden veran kanssa olin vähän hukassa. Teroa vastaan on vähän hankala pelata kun ollaan niin tuttuja ja pelataan paljon yhdessä. Tero ei saanut tänään itsestään parasta irti, hän on kyllä paljon parempi kuin mihin tänään pystyi. Finaaliin pitää saada rentoutta peliin jotta uskaltaa enemmän hyökätä ja menen sinne nauttimaan.

Akseli Matikkala

 

Tero Räisänen
Takaisin tuloksiin