Auno Juha
52-27
0-8, 8-7, 8-4, 4-8, 3-8, 3-8, 6-8

Komi Tuomas


1. frame

Komi voittaa teikkauksen, Auno aloittaa kuivan.  Komi vastaa hienolla kasin sarjalla.

2. frame

Komilta aloitus ohi. Komilla lypsypaikka kulmaan, mutta toinen pallo ohi. Tasaista tahtia edetään, tilanne 5-4 Aunolle. Molemmilla lähellä piti tilanteita, mutta ei uppoa. Auno 7-4 johtoon. Komilla paikka kaventaa, ohi menee ja Aunolle jää parttpaikka, mutta ohi. Komi tasoittaa tilanteen, 7-7. Molemmilla parrtipaikkoja, Auno tekee kohdepallon kulmaan.

3. frame

Aunolta aloitus ohi. Tasaisesti edetään, tilanne 3-2 Aunolle. Auno siirtyy 6-3 johtoon muutamalla hyvällä kohdepallolla. Auno luikka kulmaan, mutta parttiluikka keskeen niukasti ohi. Aunolta hieno pitkä kohdepallo kulmaan ja partti. Pallot 8-4. Komi tauko.

4. frame

Komilta aloitus ohi. Tasaisesti edetään, tilanne Komille 3-5. Tilanteessa 3-6, Komilta hieno luikka ja kohdepallo perään.

5. frame

Auno aloitus ohi, pakka melko tuikasti kasassa. Komi vastaa kahdella pallolla. Komi kasvattaa johtoa, 0-5. Auno kaventaa, 2-6. Aunolta hieno luikka kulmaan, mutta jatko ei uppoa ja rikkoo pakan. Pöytä auki ja Komi tekee tarvittavat kaksi.

6. frame

Komi aloittaa ohi ja pakka leviää. Auno tekee kaksi. Molemmat lyö useamman ohi, jonka jälkeen Komi ryhdistäytyy ja iskee tilanteesta 2-3 viiden sarjalla suoraan poikki. Auno tauko.

7. frame

Auno aloittaa pesään, jatko ohi. Auno johtoon 3-0. Tilanteessa 3-2, Komi kohde palloa kulmaan, mutta ei uppoa ja pakka hajoaa. Auno ohi, Komi ohi ja pallo jää reikään. Auno tekee, mutta jatko ohi. Komi tasoittaa 5-5. Molemmat tekevät pallot mieheen ja tilanne 6-6. Komi tekee 6-7, parttipallo röpöttää. Komi tsägäpallolla voittoon.

 

Tuomas Komi: Lähdin tosi hyvillä fiiliksillä pelaamaan, oli kiva päästä taas 3 vuoden jälkeen Kultsalle. Pelasin ennakkoluuttomasti ja teinkin heti ensimmäiseen erään 8-0 putsin. Toivoin, että vire olisi jatkunut, mutta se katosi heti saman tien. Kolmaskin erä meni vähän hätäilyksi, mutta sen jälkeisen tauon jälkeen vein neljä seuraavaa erää. Pystyin rakentamaan sarjoja hyvin, kun Juhalle tuli enemmän yksittäisiä pinnoja. Kaikki kunnia kuitenkin Juhalle. Finaalissa pitää pelata vielä paremmin, vähintään alkukilpailujen tasolla. Akseli on kyllä siinä ennakkosuosikki, mutta taistelen voitosta kaikin tavoin.
Takaisin tuloksiin