Määttä Mika
60-54
0-60, 60-38, 44-60

Pasanen Ville


.1. erä.

- 9min ottelut. Ville 39 sarjan turvin ja varmalla pelillä selkeään 60-0 voittoon

 

2. erä

- Ville aloitti 11 pistettä aloituksesta. Mika saa tehtyä avauspisteet, mutta ne tyrehtyy hetken päästä oman pussitukseen kaisasta. Ville paransi 20-11 johdossa osakkeitaan 18 pisteen sarjalla siirtyen 38-11 johtoon. Mutta Mika ei luovuttanut vaan iski upeilla useilla punaisen ja valkoisen pussituksilla peräti 23 pistettä kaventaen pelin 38-34. Hänen sarjassa oli peräti neljä punaista peräkkäin samaan pussiin. Parin lyöntivuoron jälkeen upea hankalahko kaisa kulmaan ja keskelle päälle toi lopulta 26 pisteen partti sarjan.

 

3. erä

- Mikan aloituslyönnin jälkeen Ville teki 21 pisteen sarjan. Muutama lyöntivuoro harottiin tyhjää tai seiftailtiin Villen nousten 27-0 johtoon. Mika kaventaa hieman kontraa 33-8, mutta Ville vastaa tähän välittömästi kahdella punaisella ja 42-8 johtoon. 45-14 tilanteessa Villelle jää loistava paikka, kun punainen ja valkoinen olivat hyvin teolla. Pienen tauon päätteeksi Ville laittaa punaisen kulmaan 48-14, mutta hyvä ysin paikka pistepunista epäonnistuu. 51-14 tilanteessa Villelle avautuu Mikan epäonnistuneesta nylpystä loistopaikka, kun sekä punainen että kaisa olivat alla. Helpompi punainen meni pussiin 51-14, mutta kaisa jäi hieman takamaskille joten seiftailu jatkui Villen turvallisessa johdossa. Ville tekee upeasti punin säkkiin ja pääsee 57-14 tilanteessa kokeilemaan parttia avopaikasta, mutta punainen ei tunttausta pidemmälle mene. Seiftailut jatkuu ja Mikalla jo hieman epätoivo alkoi paistamaan läpi. Villen kohtalainen paikka pussittaa kaisa keskelle menee ohi ja jää Mikalle alle joka iskee tästä kaisan kulmaan ja keskelle punaisen nakilla kaventaen 57-32. Villen lukuisat parttikoitokset eivät uppoa ja Mika puolestaan iski kaisan ylikeskelle kaventaakseen pelin jo 57-44. Trilleri oli valmis alkamaan! Villellä on tämän jälkeen punainen menossa yli keskelle, mutta ei aivan vaan kahdesta piikistä ulos ja se jäi Mikalle alle. Villelle jää huippu paikka ja hän lyö ensin valkoisen reiältä pussiin 59-44 ja perään punaisen samaan keskipussiin.

Ville Pasanen Kaisan Suomenmestariksi toisen kerran urallaan. Edellinen oli vuosimallia 2008.

 

Ville Pasanen: Pelin lopussa tuli todellinen epäusko, mielessä oli koko ajan että pallot ei mene sisään millään. Tuntui ihan mahdottomalta. Siinä oli paikkoja ratkaista jo mutta kun ei onnistu. Alussa oli hyvä fiilis ja peli toimi ensimmäisessä pelissä. Toisessa pelissä Mika pelasi hyvin. Kolmannen lopussa tuli selväksi että peli on pääosin korvien välistä kiinni. Mika pelasi todella hyvin ja mulla kävi lopussa hyvä tuuri. Paljon oli tunnetta pelissä. 
Takaisin tuloksiin