Juola Mika
57-60
2-8, 0-8, 5-8, 2-8, 1-8

Ahola Jarno


Juola voittaa teikkauksen ja aloittaa.

1. Erä 0-1 (0-8)

Alun seiftitunnustelun jälkeen pallot ovat levällään ympäri pöytää. Aholalle jää paikka ja luikka keskelle, kohde kulmaan, luikka keskelle, kohde kulmaan, luikka kulmaan, kohde keskelle, luikka keskelle, kohde kulmaan ja kasin sarja.

2. Erä 0-2  (2-8)

Aholalta aloitus ohi ja Juolalle jää luikkapaikka keskelle, mutta niukasti ohi. Ahola kohde kulmaan, luikka keskelle, kohde kulmaan, kohde keskelle ja seifti. Juola kuittaa pitkän luikan kulmaan, kohde kulmaan ja seifti.
Ahola kohde kulmaan, luikka ohi ja Juolalle paikka, muti ohi. Ahola kohde kulmaan, kohde keskelle, luikka kulmaan.

3. Erä 0-3 (5-8)

Juola aloitus ohi. Ahola seiftaa, Juola virhe. Ahola pallo pois ja käsipallo kulmaan, mutta luikka jää reikään. Hetken seiftailun jälkeen Juola hyökkää luikkaan, mutta niukasti ohi. Ahola luikka keskelle, kohde kulmaan, luikka kulmaan, kohde kulmaan.
Molemmilta muutamia hyökkäyksiä, mutta ohi. Juola luikka keskelle, kohde kulmaan, kulmaluikka ohi.
Juola pitkä luikka luikka kulmaan, kohde keskelle.
Juolalta hyökkäys keskelle, Aholalle jää luikkapaikka kulmaan, mutta ohi.
Seiftiä ja hyökkäyksiä ilman tulosta, kunnes Juola kohde kulmaan, mutta luikka jää reikkään. Aholalta heti perään pitkä luikka kulmaan ja käsipallo kulmaan.

4. Erä 0-4 (2-8)

Ahola aloitus ohi.
Juola kohde keskelle, kulmaluikka ohi. Ahola seiftaa.
Pitkähkön seiftailun jälkeen Ahola kohde keskelle. mutta ei jatkopaikkaa. Seiftailu jatkuu, pallot keskellä pöytää. Juola hyökkää kulmaan, mutta ohi. Ahola kohde keskelle, luikka keskelle, kohde keskelle, luikka keskelle, kulmaan ohi. Juola kohde kulmaan, mutta luikka jää melkein reikään. Ahola seiftaa, Juolalta luikkaa tunttaa. Aholalle jää luikka paikka keskelle, ja pesään, kohde kulmaan ja kohde kulmaan.

5. Erä 0-5 (1-8)

Juola aloitus ohi.  Ahola luikka kulmaan, mutta käsipallo ohi, joka jää luukulle, mutta Juola jää maskiin. Juola yrittää omaa vallista kulmaan, mutta virhe. Ahola pallo pois ja käsipallo kulmaan, mutta luikka tunttaa reikään.
Muutaman yrityksen jälkeen Ahola pommilla kohdepallo keskelle, mutta jatko ohi. Juola hyökkää kulmaan, mutta ohi  -> pallot levällään.
Ahola kohde keskelle, mutta kulmaluikka ohi. Juola luikka keskelle, käsipallo ohi. Ahola kohde keskelle, kohde keskelle, luikka kulmaan ja partti.

Alla Jarno Aholan haastattelu pelin jälkeen

http://sm.sbil.fi/Videot/Jarppi-Semi1.MP4

 
Takaisin tuloksiin