Pasanen Ville
0-2
24-60, 29-60

Muotka Olli


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 9:30.
Kaisa 1. semifinaali

Ville Pasanen HBK vs. Olli Muotka HBK


1. erä

Muotka voittaa teikkauksen ja aloittaa. Kaisan yritys kulmaan menee ohi, mutta samalla hän työntää Pasasen valliin.

Pienen seiftijakson jälkeen Pasanen uittaa oman ja pedin kauttaa avautuu Muotkalle paikka.

Pasasen punaisen yritys menee ohi ja muotka tekee kaisan kulmaan ja saa valkoisen nakin. Kulmakaisan yritys kuitenkin menee ohi ja Pasaselle paikka.

Pasanen tekee kuivan kaisan ja tilanne on Muotka 11 - Pasanen 4.

Peli jatkuu varovaisena ja Pasanen tekee valkoisen punaisen nakilla, mutta ei saa jatkopaikkaa edes pedin kautta. Tilanne 11-8 Muotkalle.

Paikkoja tulee molemmin puolin, mutta ensimmäisen pelin hermostuneisuutta on havaittavissa ja pallot ei tipahtele näillä ruiskuilla normaaliin malliin. Muotka tekee valkoisen, muttei saa jatkopalloa pussiin. Tämän jälkeen Pasanen tekee valkoisen kaisan nakilla ja kuivan kaisan. Tilanne 21-13 Pasaselle.

Kummatkin pelureista tekevät yksittäisiä pieniä palloja. Tilanne 24-18 Pasaselle.

Muotka saa paikan ja tekee kaisan kulmaan valkoisen nakilla ja jää pillisuoran kaisan päälle keskelle, jonka hän pussittaa varmasti jättäen itsensä valkoisen päälle kulmaan. Valkoinen pussiin ja kierron kautta Muotka tulee keskikaisan päälle, joka kuitenkin menee ohi. Tilanne 37-24 Muotkalle.

Muutamat valkoisen työnnöt myöhemmin Muotka tekee hienon kaisan kulmaan valkoisen ja punaisen nakilla, joista punainen valuu lähelle kulmapussin suuta, josta Muotka sen pussitta helposti. Valkoinen tulee kahden vallin kautta kulmakaisan päältä, joka pamahtaa pussiin ja Muotka vie tärkeän ensimmäisen erän pistein 60 - 24

 

2. erä

 

Teikkauksen vie Pasanen.

Kaisaa kulmaan valkoisen nakilla ja ohi menee. Kaisa valuu kuitenkin lähelle toisen pään kulmapussia, josta Muotka tuon hienosti pussittaa punaisen nakilla. Jatkopaikka ei kuitenkaan jää ja seiftiä on pelattava. Pari lyöntiä myöhemmin Muotka upottaa valkoisen kaisan nakilla, muttei saa kuitenkaan helppoa jatkopaikkaa ja keskikaisan yritys menee ohi.

Ville vastaa käsipallosta hyvällä kulmakaisalla ja tekee jatkoksi punan kulamaan ja kaisan keskelle punaisen nakilla. Tilanne 21-19 Pasaselle.

Muotka saa tehtyä vaikena seiftin, johon Ville ei löytänyt muuta ratkaisua, kuin pussittaa vaikea valkoinen kulmaan ja jatkona kaisan kulmaan. Muotka pussittaa käsipallosta pitkän kaisan kulmaan ja juoksuttaa valkoisen tarkasti keskikaisan päälle, mikä menee pussiin punaisen nakeilla- Tilanne 37-29 Muotkalle.

Muotka jatkaa varmoja otteitaan ja tekee 17 pistettä lisää ja pääsee jo koikeilemaan ottelupallona kaisaa pisteeltä kulmaan, mutta ei katkea peli vielä ensimmäisestä paikasta. Tilanne 56-29 Muotkalle.

Muotka pitää pallot vaikeasti ja Pasanen joutuu avaamaan palloja peliin. Muutamien seiftien jälkeen Muotka lyö parttipallona valkoisen kulmaan punaisen nakilla ja ensimmäinen vuoden 2018 SM-finalisti on selvillä. 

Löpputulos:

Ville Pasanen - Olli Muotka 0-2 (24-60, 29-60)

 

 

 

 

 

 
Takaisin tuloksiin