Ström Micke
7-3
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3, 7-3

Narvola Jori


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 9:30.
Juniorit 9-pallo semifinaali 1

Micke Ström CCA vs. Jori Narvola FBT


Ottelu aloitettu teikkauksella ja ensimmäisen erän aloitus Jorille. Pientä jännitystä ilmassa molemmilla pelaajilla ja turvapelien jälkeen Micke kuittaa ensimmäisen erän muutaman pallon tyhjennyksellä.
 
1-0 MIckelle ja Micken aloitus. Molemmat pääsevät vuorollaan kokeilemaan kutosta ja lopulta Micke saa tehtyä pallot ja siirtyy 2-0 johtoon.
 
Jorin aloituksesta kivi pussiin ja Micke pussittaa pari palloa ja seiftaa ja ansaitsee onnistuneella seiftillä käsipallon. Käsipallosta rutiininomainen tyhjennys ja 3-0.
 
Micken aloitus, Jori pääsee keskivaiheilla kokeilemaan, mutta kivi menee pussiin seiskaa lyödessä. Micke kuittaa tilanteeksi 4-0.
 
Jori missaa kasin ja Micke pussittaa kasin, mutta kivi jää ikävästi miltei kiinni ysiin. Vaikea yritys yli keskelle ei uppoa ja Jori pääsee avaamaan pistesaldon ysin pussitettuaan.
 
Micke aloittaa tilanteessa 4-1. PIentä haparointia molemmilta, mutta lopulta Jori saa väännettyä erän ja tilanne 4-2.
 
Jorilta hieno tyhjennys, mutta on pakotettu lyömään ysiä restillä ja tämä osoittautuu liian vaikeaksi. Micke pääsee tekemään tilanteeksi 5-2.
 
Jori kaventaa tilanteeksi 5-3. 
 
Tilanne 6-3 MIckelle ja MIcke aloittaa. Seiftivaiheiden ja Micken hyvän tyhjennyksen jälkeen finaalipaikan luvuin 7-3 ottaa Micke Ström!
 
 
Katso Micken videohaastattelu semin jälkeen: http://sm.sbil.fi/Videot/SM2018/MickeStromSemifinaali2018.MP4Takaisin tuloksiin