Sevastyanov Arseni
1-7
0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5, 1-6, 1-7

Virtaranta Jere


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 9:30.
Juniorit 9-pallo semifinaali 2

Arseni Sevastyanov BK vs. Jere Virtaranta CSS


Ottelu aloitettu teikkauksella ja ensimmäisen erän aloitus Arsenille, Tyhjä aloitus ja Jeren pääsee jatkamaan omasta pushoutista hyppylyönnillä. Osuma ykköseen ja Arseni jatkaa maskitilanteesta. Turvapelien jälkeen Jereltä hienoa tyhjennystä, mutta yllättävä missaus kutosella. Arseni missaa seiskan ja Jere kuittaa jäljellä olevat kolme palloa.
 
0-1 Jerelle ja Jeren aloitus. Erän alun seiftailun jälkeen Jereltä vakuuttavaa suorittamista, mutta vaikeahko 9 jää vielä lyötäväksi. 9 menee ohi ja Arsenille pöydän mittainen ohut leikkuu jonka missaa ja Jerelle myös kokeiluun pitkä 9, joka menee pussiin ja tilanne Jerelle 0-2.
 
Arseni kaventaa aloituspartilla tilanteeksi 1-2.
 
Jere vastaa omalla vastaavalla ja siirtyy 3-1 johtoon. 
 
Jere kokeilee ysin kyytiä kutosella, mutta ilman toivottua tulosta. Jere kuitenkin pääsee vielä pöydälle kun pöydällä on kolme palloa ja nämä pussitettuaan siirtyy 4-1 johtoon.
 
Jeren aloituksesta ei mene palloja pussiin Turvapelien jälkeen Jerelle avautuu paikka tehdä tili ja hienolla karalla 7 kautta ysi pussiin ja 5-1 Jerelle.
 
Jere vie myös seuraavan erän ja on selkeässä 6-1 johdossa.
 
Vakuuttavaa tekemistä ja finaalipaikka luvuin 7-1 Jere Virtarannalle! 
 
 
Katso Jeren haastattelu semifinaalin jälkeen: http://sm.sbil.fi/Videot/SM2018/JereVirtarantaSemifinaali2018.MP4Takaisin tuloksiin