Viitala Nita
6-5
0-1, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5, 6-5

Saarinen Laura


Ottelu lauantaina 26.5.2018 n. klo 11:15.
9-pallo Naisten semifinaali 1

Nita Viitala JamP vs. Laura Saarinen HyvBK


Teikkauksen voitto ja ensimmäisen erän aloitus Nitalle. Lauralle avautuu paikka ryöstää ensimmäinen erä. Vakuuttavaa suorittamista ja ensimmäinen erä Lauralle.
 
Toisessa erässä Lauralta ysi ohi ja Nita tasoittaa pelin tilanteeksi 1-1.
 
Nitalta hyvää ja vakuuttavaa suorittamista ja 2-1 johtoon.
 
Lauralle käsipallo, kun kaikki pallot pöydällä. Ykkönen pussiin ja kakkoselta hyvä maski. Lauralle käsipallo ja kaikki pallot auki. Kutosta pussittaessa kivi pussiin ja NItalle paikka viedä erä. Nitalta kelpo tyhjennys ja 3-1 johtoon.
 
Nita tyhjentää pöytää vakuuttavasti, mutta jättää pitkän vaikean seiskan, joka vakuuttavasti säkkiin. Ikävästi kivi jää ysin taakse maskiin ja ainoa vaihtoehto on kokeilla kasin pussitusta vallin kautta. Lauralle paikka kaventaa ja tilanteeksi 3-2.
 
Laura tasoittamassa peliä aloituspartilla, jättää vaikean seiskan jota yrittää yli kulmaan ja ohi. NItalle jää pitkä vaikea painepallo auki. Seiska ohi ja vastaavahko lyönti Lauralle. Hieno lyönti, seiska pussiin ja ysi samaan kulmaan. 3-3.
 
Lauralta vaikea leikkuu keskelle nelosella jää pussin suulle ja Nitalla paikka kuitata erä. Nita 4-3 johtoon.
 
Lauralle käsipallo  ja viisi palloa pöydällä. Nyt on mahdollisuus tasoittaa ottelu. Jättö kutoselle jää suoraksi ja pakottaa jättämään pitkän ja vaikean seiskan, joka menee ohi. Nitalle kinkkinen seiska joka ohi ja pyörähtää hiukan onnekkaasti, josta Laura yrittää seiskaa yli keskelle. Ei mene ja yllättäen Nita missaa ohuen leikkuun keskelle. Seiska ja kasi on pussin suulla ja ysi helposti lyötävissä. Laura ei erehdy ja tasoittaa ottelun vaiherikkaan erän jälkeen. 
 
Laura ensimmäisen viiteen erävoittoon nelos-ysi -kyydillä. 4-5 Lauralle.
 
Nitalle avautuu paikka tasoittaa, mutta kolmonen ohi. Lauralla kaikki pallot auki, vitoselta jättö kutoselle on erän avain lyönti. HIukan toivottua enemmän leikkuuta, mutta saa kierrätettyä kolmesta vallista seiskalle. Tähän tarvitaan hyvä jättö kasille. Seiska ei mene ja jää pussin suulle! Nitalla pitkä seiska ja tarvitaan edelleen hyvä jättö kasille. Nyt mitataan paineen sietokykyä. Onnistuu hienosti ja NIta kääntää vielä ottelun ratkaisuerään, jonka aloittaa Nita.
 
Aloituksesta ykkönen pussiin, mutta kakkonen ei jää pussitettavaksi. NIta yrittää seiftiä joka ei onnistu ja Lauralle avautuu paikka. Kaikki pallot on auki. Vitonen osoittautuu vaikeaksi ja Nita pääsee vielä pöydälle Vaikea vitonen, jolla hän yrittää kasia säkkiin karasta. Ei mene ja vaikeat pallot jatkuu, nyt Lauran vuoro -  ei onnistu. Nyt on Nitalla hyvä paikka 
 
Nita kestää paineet hienosti ja voittaa tiukan trillerin 6-5 ja etenee SM-finaaliin!
 
 Takaisin tuloksiin