Vartiainen Johanna
2-6
1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 2-4, 2-5, 2-6

Soininen Tuija


Ottelu lauantaina 26.5.2018 n. klo 11:15.
9-pallo Naisten semifinaali 2

Johanna Vartiainen BCL vs. Tuija Soininen HBS


Teikkauksen voitto ja ensimmäisen erän aloitus Johannalle. Johannalta aloituksesta ykkönen pussiin, hyvää seiftailua molemmilta.
HIukan haparointia puolin ja toisin, mutta lopulta ensimmäinen erä Johannalle.
 
Johannalta hienoa tekemistä, mutta vaikea ysi ohi ja Tuijalle paikka lyödä ysi vallin kautta kulmaan tai keskelle. Yrittää yli kulmaan ja jättää paikan Johannalle viedä erän nimiinsä. Johannalta ysi pussiin, mutta kivi keskelle ja Tuija kuittaa käsipallosta ysin kulmaan. 1-1.
 
Tuijalle käsipallo ja yrittää kyytiysiä ykkösellä ja ysoi pussiin. 2-1 Tuijalle.
 
Tuijalta tyhjä aloitus johon Johanna vastaa hyvällä seftillä. Tuija yrittää hyppylyöntiä, joka onnistuu hienosti. Kakkonen ohi ja Johannalle aukeaa paikka. Tuijalle käsipallo kun pöydällä pallot nelosesta ysiin jäljellä. Seiska ohi ja Johannalta seiska pussiin, kasi pussiin hienolla kiven kontrollilla ysin päälle ja tasoitus. 2-2.
 
Johannalla paikka yrittää aloitusparttia, mutta 5 ohi ja Tuijalla mahdollisuus ryöstää erä kolmen pallon tyhjennyksellä. Tuija saa vietyä erän ja johtaa 2-3.
 
Tuija hyökkää Johannan push outin jälkeen, muttei saa pussitettua ja Johannalle jää avoin ykkönen, jonka saa pussitettua, mutta samalla kivi pussiin. Tuijalla käsipallo ja pöydällä myös suora nelos-ysi -kyyti, jonka Tuija tekee. 2-4.
 
Seiftien jälkeen Johannalle aukeaa paikka kaventaa, mutta seiska niukasti ohi. Tuija ei jätä tilaisuutta käyttämättä ja menee 5-2 johtoon.
 
Tuija tekemässä aloitusparttia pääsystä finaaliin. Vaikea vitonen takamaskista todella tyylikkäästi pussiin. Loput pallot varmasti ja hienosti pussiin. Tuija Soininen SM-finaaliin!
 
 Takaisin tuloksiin