Lindberg Marko
2-1
60-39, 19-60, 60-32

Palvimo Simo


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 13:00.
Kaisa 2. semifinaali

Marko Lindberg HBS vs. Simo Palvimo KaKa


1. erä
 
Lindberg vie teikkauksen. Aloituskaisa ohi ja Palvimo tekee valkoisen kaisan nakilla- Tilanne 7-0 Palvimolle.
 
 
Pealataan 6 minuutin seiftijakso, missä ensimmäisen virheen tekee Palvimo, jättämällä oman pallonsa lyönnille. Tästä paikasta Lindberg kuitenkin erehtyy ja Palvimolle jää helppo keskikaisa, josta hän tekee 11 pistettä. Tilanne 18-0 Palvimolle.
 
Lindberg pussittaa valkoisen ilman jatkopaikkaa ja peti epäonnistuu. Tilanna 18-2 Palvimolle.
 
 
Palvimo yrittää vaikeaa kaisaa kulmaan onnistumatta, mikä jättää Lindbergille avopaikan ja hän tekee tästä kaksi punaista kulmiin ja ottaa kummallakin kertaa kaisan nakit- Tilanne 20-18 Lindbergille.
 
Lindberg tekee kurottamalla hienon punaisen kulmaan punaisen nakilla. Ei jatkopaikkaa. Tilanne 26-18 Lindbergille.
 
Palvimo tekee pitkän pistepunaisen kulmaan, ilman jatkopaikkaa. Tilanne 26.21 Lindbergille.
 
Pelaajille aukeaa nyt muutamia paikkoja, mutta ei tunnu kaikki pallot uppoavan. Lindbergin kaisa ylikeskelle yrity kä haageissa..
 
Lindbergille aukeaa taas hyvä paikka, mutta tuloksena on ainoastaan raaka kaisa keskelle. Tilanne 32-21 Lindbergille.
 
Palvimo tekee hyvän punaisen kulmaan, mutta nakit menevät "maalista" ohi ja jatkopaikkaa ei jää. TIlanne 32-24 Lindbergille.
 
Pelaajat saavat vuoronperään vaikeahkoja paikkoja, mutta starttipallon pussittaminen tuottaa nyt ongelmia kummallakin. Lindberg tekee helpon punaisen keskelle, mutta pistepunainen ei jatkona uppoakkaan. Alkaa seiftin pelaaminen, kun kaikki väripallot ovat vallissa. Tilanne 35-24 Lindbergille.
 
Kummatkin pelaajat tekevät raa'at punaiset vuoroillaan. Tilanne 38-27 Lindbergille.
 
Lindberg tekee valkoisen, jatkopallo kuitenkin ohi. Palvimo liruttaa valkoisen kulmaan, muttei saa kuitenkaan helppoa jatkopaikkaa ja lyö punaisen ohi. Lindberg tekee omasta käsipallostaan taas punaisen kulmaan valkoisen nakeilla, kaisan ylikeskelle yritys  pysähtyy kuitenkin haageihin. Tilanne 45-29 Lindbergille.
 
Linbergiltä helpohko virhe punaisen kulmapussituksessa ja valkoinen jää Palvimolle helpoksi palloksi keskelle, josta Palvimo tekee 7 pistettä. Tilanne 45-36 Lindbergille.
 
Palvimo tekee vaikean punaisen päätyvallin pisteen paikkeilta, mutta jatkopunainen ei onnistu. Lindbergille jäi tästä hyvä kaisa keskelle, minkä pussitus ei tällä kertaa onnistu- Tilanne 45-39 Lindbergille.
 
Lindbergille raaka punainen. Tilanne 48-39 Lindbergille.
 
Palvimon kaisan yritys kulmaan jättää Linbergille kaisan lähelle kulmapussia, minkä hän pussittaa punaisen nakeilla ja täten ensimmäin erää menee Lindbegille pistein 60-39
 
2. erä 
 
Palvimo voittaa teikkauksen.
 
 
Aloituskaisa uppoaa komeasti kulmaa ja jatkona kaisa keskelle punaisen nakilla. Tilanne 18.0 Palvimolle.
 
 
Palvimo laittaa isoa vaihdetta silmään ja tekee kaksi kulmakaisaa ja kaisan keskelle punaisen ja valkoisen nakeilla. Tilanne 44-0 Palvimolle.
 
Lindberg avaa pistetilinsä punaisen ja valkoisen pussituksilla ja pienillä nakeilla- Palvimo vastaa heti 8 pisteellä. Tilanne 52-0 Palvimolle.
 
Lindbergille valkoinen punan nakeilla ja peti päälle. Palvimo purkaa pedin, mutta punainen jää Lindbergille alle, josta hän tekee 3 pistettä lisää. Palvimo tekee valkoisen kulmaan, ilman nakkeja tai hyvää jatkomahdollisuutta. Tilanne 54-16 Palvimolle.
 
Lindbergille 3 pistettä lisää. Tilanne 54-19 Palvimolle.
 
Palvimolle aukeaa paikka, mistä hän pussittaa maltilla valkoisen juoksuttaen kaisan päälle, minkä hän naulaa sisään ja tasoittaa erät 1-1.
 
3. erä
 
Lindberg voittaa teikkauksen.
 
Aloituskaisa ei uppoa Lindbergillä, mistä Palvimo rankaisee punaisen ja kaisan pussituksella valkoisen nakilla. Tilanne 14-0 Palvimolle.
 
Lindberg tekee hienon kaisan, mutta uittaa samalla omansa. Tilannen 14- -6 Palvimolle.
 
Käsipallosta Lindberg tekee hyvän punaisen starttipallona josta alkaa ilotulitus ja sarjalle tulee mittaa 47!  Lindbergillä olisi ollut paikka vielä jatkaa kohtuullisella punaisella, mutta kisakokemus näkyi ja hän teki hyvän seiftin tästä paikkaa. Tilanne 41-14 Lindbergille
 
Palvimo hyökkää rohkeasti pitkään punaiseen upottaen sen ja ottaen kaisan nakin. Jatkona Palvimo upottaa vielä kaisan keskelle, mutta pilkkupunainen ei enää uppoa. Tilanne 41-29 Lindbergille.
 
Palvimo tekee jälleen pitkän punaisen ilman nakkeja ja oma juoksee sivuvalliin, josta pistepunainen ei enää uppoa. Tilanne 41-32 Lindbergille.
 
Palvimo hyökkää lujalla valkoiseen huonolla menestyksellä ja kaisa pyörii kulmapussin eteen, josta Lindberg sen helposti pussittaa, mutta nakit menee ohi ja hyvää jatkopaikkaa ei jää. Tilanne 47-32 Lindbergille.
 
Ottelussa nähdään pitkästä aikaa pidempi seiftitaistelu ja tässä vaiheessa Lindberg liimaa kaisan päätyvalliin, myös molemmat punaiset nojaavat valleihin.
 
Erinäisten vaiheiden jälkeen on punainen ja kaisa nostettu peliin. Nyt pelataan taktista peliä ja katsotaan kumpi tulee tekemään ensimmäisenä virheen.
 
Palvimo kuljettaa oman päätyvalliin, joka antoi Linbergille mahdollisuuden hyökätä pitkään kaisaan, tässä kuitenkaan onnistumatta.
 
Palvimo hyökkää todella rohkeasti kaisaan ylikeskelle onnistumatta siinä ja jättää Lindbergille avopaikan katkaista ottelu. Lindberg tekeekin tästä punan kulmaan punan nakilla ja jatkona punaisen keskelle, punaisen keskelle ja punaisen kulmaan ja ottaa itselleen paikan vuoden 2018 SM- finaalissa Olli Muotkaa vastaan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Takaisin tuloksiin