Heiskanen Aki
5-9
1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, 3-5, 3-6, 4-6, 4-7, 4-8, 5-8, 5-9

Uski Jani


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 13:00.
9-pallo miesten semifinaali 2

Aki Heiskanen GU vs. Jani Uski BK


Aki Heiskanen aloittaa ottelun. Jani Uski saa käsipallon ja 3-4-5 muodostavat clusterin joka vaikea hajottaa ja Jani tekee ykkösellä seiftiä, Pienen väännön jälkeen Aki pääsee tekemään tyhjennystä tutuksi tulleella, nopealla rytmillään. Kolmonen jää kuitenkin maskiin josta kick shot ohi ja Janille paikka. Jani lyö vitoselta hyvän turvalyönnin. Janin tyhjennys tyrehtyy kun seiska yli keskelle ohi ja Aki Heiskanen kuittaa ensimmäisen erän.
 
Jani tasoittaa aloituspartilla tilanteeksi 1-1.
 
Akin aloituksessa kitchen-sääntö ei täyty ja Jani saa kontrollin pöytään ja seiftaa kolmosella  Aki osuu kolmoseen, mutta jättää paikan Janille jonka Jani hyödyntää.1-2 Janille,
 
Jani breikkaa hyvin, mutta ykkönen ohi aloituksen jälkeen. Aki tekee ykkösen, mutta joutuu seiftaamaan kakkosella. Akille avautuu seiftien jälkeen paikka ja käyttää paikan hyväkseen. 2-2
 
Aki aloituspartilla 3-2 johtoon. 
 
Pitkän erän jälkeen Uskille paikka ysi yli keskelle. Ei mene! Akille jää vaikeahko ysi, Jani kuittaa ja tasoittaa.
 
Jani saa ryöstettyä Akin syötön ja menee 3-4 johtoon.
 
Jani Uskille aloituspartti ja 5-3 johto.
 
Uski siirtyy 6-3 johtoon.
 
Jani jättää itsensä maskiin kolmoselle eikä osu. Akille käsipallo. ja kavennus 6-4.
 
Jani ryöstää Akin aloittaman erän ja tilanne 7-4.
 
Seiftien jälkeen Janille pienen onnenkantamoisen myötä paikka tehdä pöytä ja varmasti työskentelee. 8-4 ja Uski erän päässä SM-finaalista.
 
Hyvää turvapeliä molemmin puolin Jani saa käsipallon, jolla yrittää saada kiven mahdollisimman tiukasti kolmosen ja vallin väliin. 4 ja 5 on kiinni sumpussa. Akilta erittäin hyvä maskin purku ja Jani joutuu lyömään ykköstä vallin kautta. Osuma tulee helposti ja Akille jää pitkä ykkönen auki. Akille käsipallo, mutta ongelmana edelleen 4 ja 5. Akin epäonnistunut päälleveto kolmoselle ja keskipussin haakin taakse piilon ja nyt Aki ongelmissa. Upea lyönti kahdesta vallista ja kolmonen pussiin! Ja tämän jälkeen hyvä seifti neloselle. Aki saa käsipallon ja kaventaa tilanteeksi 8-5.
 
Janilta tyhjä aloitus ja molemmin puolista seiftiä. josta ensimmäinen hyökkäyspaikka aukeaa Uskille. Yllättävä ohilyönti Uskilta ja Aki saa vielä paikan kivuta mukaan peliin.  Vielä tarvitsee vaikean kasin jonka lyö vasurilla ja menee, mutta nakki ysiin vaikeuttaa erän ratkaisupalloa. Aki tekee ysin, mutta kivi menee kolmesta vallista pussiin ja finaaliin etenee Jani Uski!
 
 Takaisin tuloksiin