Virtaranta Jere
5-7
0-1, 0-2, 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 3-4, 4-4, 4-5, 5-5, 5-6, 5-7

Ström Micke


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 16:30.
9-pallo Juniorit Finaali

9-pallo Juniori SM-finalistit


Teikkauksen voittaa ja ensimmäisen erän aloittaa Virtaranta. Virtaranta pelaa itsensä ongelmiin ja epäonnistuneen hyppylyönnin jälkeen Strömille käsipallo ja pöydän tyhjennys. 
 
MIckeltä kelpo breikku, mutta sarja katkeaa kun kakkonen keskelle ei uppoa. Jere tekee hyvän seiftin omalla vuorollaan, kivi kahdesta vallista neloseen ja maski. Jerre pääsee onnistuneen seiftin jälkeen tyhjentämään pöytää, mutta lyö ysin yllättäen ohi ja Micke 2-0 johtoon!
 
MIcke joutuu hyppäämään ja saa kelpo osuman, mutta pyörähdysten jälkeen Jerelle paikka tyhjentää ja vaikean ysin myötä saa kavennettua tilanteeksi 1-2.
 
Micke aloittaa tyhjän aloituksen ja Jerelle jää pallot auki ja ykkönen lyönnille.  Micke pääsee yrittämään erävoittoa Jeren epäonnistumisen jälkeen ja MIcke kuittaa itsensä 3-1 johtoon.
 
Jeren aloitus ja tyylikäs alotuspartti. 2-3 Mickelle. 
 
Pienten pyörähdysten jälkeen käsipallo MIckelle ja mahdollisuus repiä kaulaa. Mickeltä hyvä tyhjennys ja tilanne 2-4 Strömin hyväksi.
 
Jere aloittaa ja pallot pussiin aina kutoseen saakka, mutta pitkä kutonen kun kivi on kynnessä menee ohi. Micke saa oivan tilaisuuden , muttei saa kutosta pussiin. Jerelle jää paikka lyödä kutonen yli keskelle joka hiuksen hienosti ohi. Hiukan näkyy painetta kun Micke lyö kutosen ohi. Jere saa kutosen säkkiin, mutta jättö seiskalle on pahasti vajaa, Mickelle jää vaikea seiska-ysi-kyyti, joka menee ohi. Jere pääsee kuittaamaan tilanteeksi 3-4 Strömin hyväksi.
 
Micken epäonnistuneen pomppuyrityksen jälkeen Jere saa käsipallon ja pääsee yrittämään kuittausta. Liian vaikeaksi jäävä kutonen ei putoa ja siitä Micke pääsee huokaisemaan ja yrittämään erävoittoa. Kasi röpöttää ja Jerelle paikka, mutta vaikea paineysi jää, jonka Jere tekee! 4-4.
 
Micke lyö jäätävän koko pöydän mittaisen pakin ja pääseen vitosen päälle. Pallot on auki ja paikka mennä  5-4 johtoon. Ja näin Micke tekee hyvän partin ja johtaa 5-4.
 
Jere tyhjentää pöytää, mutta Mickelle aukeaa paikka vaikeaan seiskaan, joka menee ohi ja Jerellä helppo paikka tasoittaa ottelu. Ja Jere pitää päänsä ja tasoittaa kolmen pallon putsilla. 5-5.
 
Jere aloittaa ja ykkönen tippuu säkkiin ja paikka tehdä partti ja päästä askeleen lähemmäksi voittoa. Jere sieftaa ja Micken vastaseifti epäonnistuu ja Jerelle aukeaa uusi mahdollisuus, mutta jättö seiskalle on heikko ja seiska jää maskiin.MIckellä paikka tehdä 7-8-9 ja ne uppoaa. MIcke erän päässä mestaruudesta.
 
Micken aloitus ja pallot auki, mutta ykkönen ohi.ja Jere tekemään sarjaa. Jerellä jäljellä 6-7-9, mutta kutoselta seiskalle jättö jää ysin taakse.Osuu seiskaan, mutta jättää MIckelle paikan. Micke tekee seiska-ysi-kyydin ja 
 
Junioreiden Suomen Mestari 2018 on Micke Ström!
 
 Takaisin tuloksiin