Keihola Kai
7-6
1-0, 1-1, 1-2, 1-3, 2-3, 3-3, 3-4, 4-4, 5-4, 5-5, 6-5, 6-6, 7-6

Nykänen Jouni


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 16:30.
9-pallo MN42 Seniorit Finaali

Kai Keihola GU vs. Jouni Nykänen Luna


Teikkauksen voittaa ja ensimmäisen erän aloittaa Keihola. Pientä kolaria kun vedetään vitoselta kutoselle, mutta komea pelastus vasurilla ja hyvä aloituspartti.
 
Nykänen saa kaivettua aloittamansa erän ja tasoittaa pelin 1-1.
 
Keihola kuiva aloitus ja Nykäsen seiftin ja Keiholan virheen jälkeen Nykäselle paikka käsipallosta. Hieno tyhjennys ja Nykänen 1-2 johtoon.
 
Jounin aloitus ja palloja pussiin, mutta kivi vaikeasti pakkapäädyn kulmapussin suulle. Kakkonen ohi ja Keiholla ainoastaan paikka seiftata kakkosella. Kakkonen jää Jounille auki ja tekee sen varmasti ja nyt hyvä mahdollisuus mennä 3-1 johtoon. Nykänen voittaa erän.
 
Keihola kaventaa vakuuttavasti alotuspartilla. 3-2 Nykäselle.
 
Keihola tasoittaa hyvällä tyhjennyksellä.
 
Nykänen vie erän nimiinsä ja johtaa 3-4. Hyvää tyhjennystä tehdessä joutuu lyömään oikealla (väärällä) kädellä ja nelonen jää pussin suulle. Keihola tyhjentää pöydän ja tasoittaa tilanteeksi 4-4.
 
Keiholan erävoiton myötä aikalisä tilanteessa 5-4 Keiholalle.
 
Nykäseltä vakuuttava tyhjennys ja tasoitus tilanteeseen 5-5.
 
Kiehola aloittaa ja pöytä jää todella hyvin auki. Ei pääse tyhjennys aluilleen ja Nykäselle paikka, mutta nelonen jää maskiin. Pitkän mietinnän jälkeen Jouni päätyy hyppylyöntiin jolla osuu neloseen, mutta jättää Kieholalle pitkän nelosen auki. Keihola rankaisee tästä ja siirtyy erän päähän Suomen mestaruudesta. Nykäsellä kutonen menee pussiin, mutta nakki seiskaan tekee seiskasta hiukan hankalan ja ainoastaan pitkä bänkki jää vaihtoehdoksi. Bänkki ohi ja nyt on paikka Keiholalla, mutta seiska ohi! Nykänen tekee pallot ja vie ottelun kontraan.
 
Keihola aloittaa ja hieno ykkönen ja pöytä on auki. Aloituspartti ja MN42-sarjan Suomen Mestari 2018 on Kai Keihola!
 
 Takaisin tuloksiin