Viitala Nita
5-6
1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5, 5-6

Soininen Tuija


Ottelu lauantaina 26.5.2018 klo 18:30.
9-pallo Naisten Finaali

9-pallo Naisfinalistit


Teikkaus Nitalle
 
Tuija pääsee kokeilemaan, mutta kivi ui pussiin ja NIta varmasti tyhjentää pöydän. 1-0 Nitalle.
 
Nita jättää vaikean kasin ja joutuu kierrättämään kiveä pidempää reittiä. Kasi pussiin ja kivi miltei keskipussiin, mutta pysyy pöydällä ja ysi ohi! Tuijalle vaikea ysi, kun kivi lähellä päätyvallia. Hieno pussitus ja tasoitus.
 
Nita yrittää ohutta nelosta kulmaan, joka jää pussin suulle ja Tuijalle kelpo paikka. Nita pääsee vielä kokeilemaan, mutta ei saa seiskaa pussiin. Tuija seiftaa seiskalla. Nitalta kuitenkin todella hyvä ja vaikea seiska kulmaan ja kasi lyönnille. Kasi pussiin, ysi pussiin ja 2-1 Nitalle. 
 
Tuijalta kuiva aloitus ja ykkönen jää näkyviin NItalle. Ykkönen pussiin, kakkonen ohi ja Tuijalle paikka. Tuijan yritys restillä ja kakkonen ei mene pussiin. Nitalta vaikea yritys ja kivi sekä kohdepallo säkkiin. Tuijalla käsipallo ja kolmos-ysikyyti, joka säkkiin. 2-2.
 
Tuija tekee onnekkaan maskin Nitalle, kun jäljellä pallot kutosesta eteenpäin. Nitalta upea pitkä "oma-yks" ja kutonen kulmaan ja seiskan päälle. Seiska ja kasi pussiin, vaikeahko ysi, jonka joutuu lyömään restillä. Ei mene! Tuija rankaisee ja menee 3-2 johtoon. 
 
Nitan päälleveto seiskalle jää vajaaksi ja joutuu seiftaamaan. Pitkä seiska Tuijalle, joka menee ohi ja NItalle jää avoin paikka kun 7 ja 8 lähellä pusseja. NIta tekee ja tilanne tasan.
 
NIta pääsee tekemään muutaman pallon tyhjennyksellä tilanteeksi 4-3 ja Nita johtaa.
 
Nita yrittää kolmosta yli keskelle, joka menee ohi ja valitettavasti kivi menee kulmaan. Tuijalla paikka tasoittaa. Tuija tasottaa ottelun ysikyydillä. 4-4.
 
Naisten finaali tilanteessa 5-4 Soiniselle ja aikalisä.
 
Tuijalta tyhjä aloitus, Nitalta ykkönen ohi ja pitkä ykkönen Tuijalle auki. Ei mene, muttei jää suoraa ykköstä Nitalle auki. Tuija pääsee lyömään helppoa ykköstä, mutta tekemistä riittää, vaikkei yhtään palloa ole jumittamassa toisiaan. Paineen alla lyönti kakkosesta ohi, mutta osuu takapotkusta eikä Nitalle jää helppoa. Hieno kakkonen pussiin, kolmonen ohi ja Tuijan vuoro. Kolmonen jää maskiin, mutta hieno pomppu ja pallo keskelle. Viisi palloa pöydällä. Ysi menee ohi ja Nitalle paikka viedä ottelu ratkaisuerään pitkällä ysillä. Sinne menee ja nähdään kontra!
 
Nita aloittaa ja ei palloja pussiin. Tuija seiftaa ykkösellä ja samoin tekee Nita. Nita pääsee kokeilemaan ykkösen hyökkäystä, mutta kivi ui kulmaan ja Tuijalle käsipallo. 
 
Naisten 9-pallon Suomen Mestari 2018 - Tuija Soininen!
 
 
 Takaisin tuloksiin